Even voorstellen,Geert Winkel (08-12-1943). Mijn hele leven woon ik al in Hoogezand en dat met veel plezier.Mijn hobby is schilderen en dat doe ik al mijn hele leven,de laatste 20 jaar bijna dagelijks.Mijn beroep was huisschilder,de laatste jaren overigens als bedrijfsleider/calculator.Na mijn herstel van verschillende hart infarcten en beroertes storte ik mij volledig op mijn hobby . ooit was ik lid van de schilderclubs Kropswolde en Art Alure in Hoogezand,maar het meest leerde ik van Frans Brommer.Deze kunstenaar heeft mij zoveel bijgebracht en geinspireerd dat ik samen met hem een expositie durfde te houden in Noordlaren.Na deze geslaagde expositie was mijn zelfvertrouwen zo gegroeid dat er daarna nog vele zouden volgen. Ik ben getroffen door een spierziekte, die met veel pijn gepaard gaat. Door dat ik veel morfine hier voor krijg, om de pijn te onderdrukken, ging mijn inspiratie om nog te schilderen helemaal weg. Maar nu na twee jaar, en er schijnbaar gewenning op treed, begint het weer te kriebelen,en ben ik weer een beetje begonnnen.

Deze exposities waren in:

Dorpshuis Noordlaren / Molenkamp Zeegse (4x) / Gemeentehuis Hoogezand / Hoco Hoogezand (2x) / Voor Anker Hoogezand / Smederij Sappemeer / JW Friso  Hoogezand (2x) Bibliotheek Hoogezand / Ufkeshuis Siddeburen/De Enk Zuidlaren /Streekmuseum Dorp van Bartje Rolde/Gemeentehuis Menterwolde/Expositiegang Lucas Ziekenhuis  Winschoten/ Afd. cardiologie Lucas ziekenhuis Winschoten/ Gemeentehuis Menterwolde.

Maar helaas, door mijn spierziekte is het niet meer mogelijk om nog te schilderen.  Toch wil ik zo nu en dan nog een schilderij plaatsen,ik heb nog wel wat fotos van schilderijen die nog niet geplaatst zijn, dit wil ik alsnog gaaan doen. Misschien kan ik dan het overzicht van schilderijen door mij gemaakt zo compleet mogelijk make..